Les cavalcades

Les cavalcades que oferim son de nivell interpretador del medi natural, cultural i històric,  a més de la pedagogia equina, amb una ambient alegre i divertit. Son sortides que es fan d’es d’Arsèguel, la durada va de (8h. amb parades i dinar), a 2, 3 i 6 dies, amb assistència  diària i allotjats amb preciosos establiments rurals. La temporada de cavalcades va de finals de març (possible neu) a finals d’octubre.

Van adreçades per a tots els nivells, recomanable tenir coneixement d’equitació i un estat físic bo. Hi han moments en les rutes que haurem de portar el cavall a peu terra.

Sortim a cavall a les 9:30 . Recomanem arribar a les 9h. a la plaça de l’ajuntament d’Arsèguel pels últims preparatius.

  • Les sortides de més 1 dia es faran per un mínim de 2 genets i un màxim 6 sis.
  • Es podran anular per les inclemències del temps.
  • També podem organitzar cavalcades personalitzades per a grups tancats.
  • Els preus els trobareu en l’enllaç de cada cavalcada, inclou: guia titulat, cavall i tot el seu material,  assegurances,  en cavalcades de més d’un dia, allotjaments en pensió completa, assistència i transport de maletes i en cavalcades d’un dia el dinar.

Cavalcarem per camins de ferradures, corriols i senders, travessarem antics veïnats, pobles i ermites, colls, torrents, rius i tarteres.

La majoria d’aquests pobles tenen origen al segle X i varen ser reconstruïts a partir del S. XVIII després de patir guerres, assetjaments, robatoris…  Són pobles, com molts del Baridà, que van ser punts estratègics d’escapament pels bandolers que vivien al Castell d’Arsèguel del bàndol del Sr. Cadell. En aquella època eren pobles autosuficients i amb molta comunicació entre ells.  Avui encara podem veure aquestes vies de comunicació:  són els que, amb aquestes rutes, podrem redescobrir i introduir-nos en la immensitat del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Podrem observar les impotents canals de roca calcària de la cara nord del Cadí, amb les vertiginoses pendents i tarteres de pedra.

Boscalt, Gener 2013 006 (2)
Les canals de roca calcària del Cadí

Ens fixarem amb la flora més característica de la zona: boscos coníferes, pi negre, avet i pi roig amb sotabosc de boix (Buxus), neret (Rhododendron ferrugineum), boscos de roures (Quercus) i alzines (Quercus ilex) boscos de ribera en el fons de les valls i zones de pastura i conreu.

Us animem també a poder-les fer  amb els vostres cavalls.

Per reservar les cavalcades, aneu a l’agenda i escolliu les dates.

Cavalcades 1 dia:

Cavalcades de 2 dies:

Cavalcades de 3 dies:

Cavalcada de 6 dies:

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s