Els companys

 

IMG-20151202-WA0009
La colla

Actualment en el grup hi tenim 1 egua la Kalinka, 3 cavalls Ídac, Blak, i el Tor, esperant 5 nous companys que vindran el més de Març, i la nostre gosseta  Merla que ens acompanya a totes les cavalcades.

Intentem donar-lis tot el que es mereixen i que se sentin cavalls. Viuen en total llibertat, en zones de camps i bosc, sota les inclemències del temps buscant refugi en el seu medi natural. Alimentant-se tot l’any de pastures de secà amb diversitat de vegetals, arbustos, escorces d’arbres, branquillons, fulles, arrels, fruits etc. en els moments de treballs forts els ajudem amb gra.

Cavalls Baridà
La Merla

 

Ídac, Hivern
L´Ídac
Cavalls Baridà
La Kalinka

Son terrenys ideals pel seu entrenament diari. El cavall és un mamífer que pel seu metabolisme ha d’estar constantment menjant i caminat, ells trien el menjar que volen i per tant el que necessiten al mateix temps, es posen forts caminant i jugant. Al respectar totes aquestes condicions, el seu equilibri mental és sa, son aptituds bàsiques per gaudir de les cavalcades.

IMG_20150820_182350
El Tor

A més el contacte amb el cavall i poder-lo muntar en el medi natural, ens aporta ben estar físic, mental i emocional.

El cavall és el mediador imprescindible en els treballs d‘equinoteràpia, i que es divideix en diferents àrees d’actuació, cada àrea està dirigida a diferents tipus de discapacitat utilitzant estratègies terapèutiques diferents: Equitació terapèutica, adaptada, social, equitació.

Black
El Black
Advertisements